ΕΤΑΙΡΕΙΑ

35+ χρόνια δίπλα σας


Γεώργιος Μουρατίδης

Η MOURATIDIS Aluminium Constructions είναι μια ελληνική οικογενειακή εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου με εξαγωγική δραστηριότητα σε όλον τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1987 από τον Γεώργιο Μουρατίδη με έδρα την Πολίχνη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια τον διαδέχτηκε επάξια ο γιος του Στέλιος.

Σημαντικός σταθμός στην ιστορία μας ήταν το 2004, όπου δημιουργήσαμε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου έκτασης 1500 τ.μ. στην περιοχή Άσσηρος, στο 19o χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Σερρών. Ο χώρος μας εξοπλίστηκε με νέα μηχανήματα CNC, επανδρώθηκε με εξειδικευμένο προσωπικό και λειτούργησε βάσει πιστοποιήσεων ISO.

Το όνομα MOURATIDIS Aluminium Constructions έχει περάσει εδώ και χρόνια τα σύνορα της χώρας και η εταιρεία έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως για την τεχνογνωσία και την ποιότητα κατασκευής των κουφωμάτων της.

Σήμερα, έχοντας καθιερώσει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 (QMSCERT), για την άριστη λειτουργία της εταιρείας μας, συνεχίζουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής μας, με στόχο πάντα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Εξειδικευόμαστε στις κατασκευές με συστήματα ALUMIL, έχοντας πλήρη επαγγελματική στήριξη με συμβουλές και συνεχή ενημέρωση των πιστοποιημένων προϊόντων αλουμινίου που μας παρέχει. Αξιόπιστος συνεργάτης μας στο εξωτερικό είναι η DURABELLA, που προσφέρει καινοτόμες αρχιτεκτονικές λύσεις. Όλες οι κατασκευές αλουμινίου της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένες από τους προμηθευτές μας.

Η συνεργασία μας με αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες και μηχανικούς εξασφαλίζει ένα άψογο αποτέλεσμα στη δημιουργία έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Εμπιστευθείτε μας!

Πιστοποιητικά

Συνεργάτες