Εξαγωγές

d

Eξαγωγική δραστηριότητα σε όλον τον κόσμο

Δίκτυο συνεργατών σε Η.Π.Α., Καναδά, Πουέρτο Ρίκο, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Αιθιοπία και Ινδία

Πάνω από 10 χρόνια στη Mouratidis Aluminium Constructions δραστηριοποιούμαστε στις εξαγωγές κουφωμάτων αλουμινίου, οι οποίες καλύπτουν το μεγαλύτερο ποσοστό του κύκλου εργασιών μας και το οποίο φέρουμε εις πέρας με απόλυτη συνέπεια και μεγάλη επιτυχία.

Έχοντας αναπτύξει το δικό μας δίκτυο συνεργατών σε Η.Π.Α., Καναδά, Πουέρτο Ρίκο, Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Αιθιοπία και Ινδία αναλαμβάνουμε την υλοποίηση και των πιο απαιτητικών κατασκευών αλουμινίου.

Ενεργειακά, ηχομονωτικά, high end και minimal κουφώματα αλουμινίου, αλλά και πολλά άλλα προϊόντα μας «ντύνουν» βίλες και μεγαθήρια κτίρια σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία.

Αναγνωρίζοντας ότι δεν αρκεί να έχεις ένα τέλειο προϊόν, αλλά το τελικό ζητούμενο είναι να φτάνει στον προορισμό του με ασφάλεια, δίνουμε μεγάλη σημασία στη διαδικασία της συσκευασίας.

Η συσκευασία είναι κατάλληλη για μετακίνηση χωρίς να υπάρχει φθορά του προϊόντος. Η τοποθέτηση αυτοκόλλητων ετικετών με τα position διευκολύνουν τον παραλήπτη.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο μεταφοράς (θαλάσσιας, οδικής ή αεροπορικής) ο τρόπος που συσκευάζονται τα κουφώματα αλουμινίου είναι ο ίδιος και τα απαραίτητα παραστατικά ακολουθούν τις οδηγίες του τελωνείου και τους νόμους της χώρας που εξάγουμε.

Όλα τα φορτία μας ασφαλίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη και φτάνουν στον προορισμό τους με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες μεταφορικής.

d

Ενεργειακά, ηχομονωτικά, high end και minimal κουφώματα αλουμινίου υψηλής ποιότητας